FLAMENKO KRILO Z DODATKOM FEMINIZMA

Wednesday, September 26, 2018Najbolj punčkast outfit, ki ga te dni premorem. Flamenko roza krilo, udarna majica in čevlji s peto s katero sem zelo težkoNajvečkrat se odenem v črno barvo, saj je tako nedvomno najlažje. A kako zanimivo, da kadarkoli me v roke prime fotografinja Anja Jelen, pa pred njo stopim v rožnatih in rdečih odtenkih. Nazadnje sva se fotografirali v moji najljubši opravi, rozastem hlačnem kostimu, tokrat pa sem prišla v roza krilu, ki me s svojo živahnostjo potiska izven moje cone udobja. 

Krilo nekoliko spominja na plesalke flamenka, s svojo večplastnostjo in barvitostjo. Zaradi tako posebnega kosa je kombiniranje potem vedno nekoliko težje, saj morajo ostali kosi biti preprosti, da ne dosežemo looka, ki bi ga nosila le ženska , ki krade žlebove (mislim, da je vsem jasno na koga sem ciljala).
Roza krilo sem kombinirala s preprosto majico, ki s svojim sporočilom ''Don't text him'' nasprotuje Barbie krilu. V trenutku, ko sem na spletu zagledala to majico, sem vedela, da jo moram imeti. Vedno sem bila v družbi jaz tista, ki je puncam prepovedala, da v isti sekundi odpišejo svojim simpatijam in hkrati prisegala na večno žensko biblijo film He's just not that into you, ki temelji na tem, da če mu je do tebe, se bo potrudil in predvsem odpisal. Zato punce, zadržite se in ga ne obveščajte, da vam še ni odpisal.
Zraven sem dodala še rdeče lakaste čeveljce, ki so mi dodali še nekaj dodatnih navideznih cm, ki sem jih izgubila pri dolžini krila, ki je neprimeren za mojo višino.. Modni nasvet .
Za dekleta manjše rasti, kot sem sama, merim namreč 165 cm, se ne priporočajo krila in obleke midi dolžine. Napisala sem ''ne priporočajo'', kar ne pomeni, da so prepovedani, le da se moraš zavedati, da te bodo optično še pomanjšali, saj najpogosteje segajo do sredine meč in te bodo zato ''presekale''. Če se želiš temu izognit, ti predlagam, da si zraven obuješ čevlje z visoko peto, a le ta ni nujno, da je ekstremno visoka, saj zadostuje že kitten heel. Če se želiš izognit petam, pa lahko uporabiš čevlje, ki ne bodo pretirano izstopali, kot so balerinke ali superge v nevtralnih barvah.
/ Krilo Asos / Čevlji Deichmann (podobni #1, podobni #2) / Majica Adolescent /

Hvala odlični fotografinji, ki me vedno napolni s pozitivno energijo in samozavestjo na vsakem najinem projektu, Anji Jelen.

No comments:

Post a Comment