PINK SUIT

Monday, April 9, 2018 
Roza hlače Zara / Roza suknjič Zara / Majica Stradivarius / Čevlji s pentljo Zara / Rdeča torba Zara / Ura Cluse

+ + + 

Pred leti sem v neki knjigi prebrala, da bi vsaka ženska v svoji omari morala imeti obleko - suknjič in hlače. Pisalo je tudi, da je najbolje izbrati črno kombinacijo, saj je klasična in jo je najlažje kombinirati. Iskanja se nisem preveč resno lotila, kljub temu, da sem si po tihem želela biti tista, ki vstopi v prostor v obleki! Kljub temu, da so se mi ženske v obleki vedno zdele vsemogočne in odločne, pa sem se bala, da bi me tak kos pojedel in bi v njem delovala kot 60 letna varnostnica pred banko.

Nekega deževnega popoldneva, ko sem se odpravljala na večerjo s prijateljicami, sem v Zarini izložbi zagledala nekaj tako roza, da je kar bleščalo ven. Kljub temu, da nisem pretirana ljubiteljica roza oblačil (zanimivo, da to pišem medtem ko sem oblečena v roza pulover), sem se nemudoma obrnila in pred seboj zagledala roza obleko. Takoj sem se zaljubila in jo med potjo do restavracije že iskala v spletni trgovini, da preverim ceno. Cena obeh kosov skupaj je znašala 70 € in ker en brez drugega ne gresta, tako kot slovenska bivša miss brez plastičnih operacij, sem naročila kar oba kosa in se ponovno zaljubila. Včasih se ujamem, ko grem v omaro in ga opazujem. Tako nedolžen in romantičen je. 

Roza kostim, pa je kmalu postal priljubljen tudi med mojimi sledilci in znanci, saj sem o njemu govorila še preden sem ga sploh oblekla. ''Pink suit'' je tako postala fraza, ki jo uporabljamo vsakič, ko imam zafnan Barbie moment.


Ker moj roza kostim izžareva mlado energijo, sem za fotografiranje želela nekoga, ki bo opisoval točno to. V sodelovanje z mano sem zato povabila prisrčno in sončno fotografinjo Anjo (ÁINE), ki je s svojimi rozastimi lasmi bila kakor cukrček na kupu rozastih kostimov.

No comments:

Post a Comment