PEARLS AND LEATHER OUTFIT

Thursday, November 2, 2017


Moja najljubša materiala sta čipka in usnje. Gre za kombinacijo, ki pogosto predstavlja dva popolnoma različna svetova, tako kot iskanje ljubezni po notranji lepoti na Tinderju ali pa nogometaši in zvestoba.
 

Na eni strani sem nežna punca ovita v belo čipko in svilo, na drugi strani pa divja baba oblečena v usnje, ki za zajtrk poje tri moške. Vedno sem bila zaljubljena v to mojo karakteristiko, da sem neuvrščena. Ne moreš me tako z lahkoto umestiti v svet in me tam pustiti. Sem malo tu in malo tam, malo tiha in nežna, malo pa glasna in nora. To lastnost pogosto kažem pri izbiri svojih oblačil.

Moja modna izbira
Na sebi imam tokrat oblečeno Zarino usnjeno krilo z gumbi. V pasu je dodana elastika, zaradi katere je krilo izjemno udobno in se v njemu počutim bolje kot v trenirki. Pri krilu pa me zmoti dolžina, saj je tako kratko, da še sopotnik na troli lahko ve kakšne spodnjice nosim in ali sem v menstrualnem ciklusu. Vseeno sem ga izbrala, saj v kolikor bi bilo krilo kratko in oprijeto, bi se v njem počutila kot brucka na spoznavnem žuru ekonomske, a na srečo je narejeno v skater kroju in vse dokler se ne prepogibam, sem varna. Zraven sem kombinirala črtast pulover s perlami, ki me je prepričal takoj, ko sem ga ugledala na obešalniku. Črte so večne in odlične za ustvarjanje 101 kombinacije. Ker obožujem stil Parižank se v moji omari nahaja 36 črtastih majic, če pa so te še v kombinaciji s perlami, pa toliko bolje. Čevlje sem kupila pred kratkim na mojem prvem obisku Primarka (Preveri Primark haul) in jih nosim vse od takrat. Celotnemu videzu sem kot vsaka prava modna blogerka dodala še rdečo šminko in zavihtela s svojo črno torbico. 

Krilo Zara / Pulover Zara / Primark čevlji / David Jones torba / Primark sončna očala / L'Oreal šminka

No comments:

Post a Comment