PRIMARK HAUL

Wednesday, October 25, 2017


Greva na sladoled ali pa na Zbiljsko jezero ali pa v živalski vrt ali pa v kino ali ali ali kamorkoli. Samo da sva sama! Brez vseh prijateljev in družinskih članov. Jaz in ti.

Njegov odgovor je bil: “Greva v Primark?” Moje veselje je bilo takšno kot, da bi ustvarila enakomerne obrvi, osvojila tehnike contouringa, se mi nasmehnil Jan Plestenjak in končno našla čevlje, ki me po 8 urah ne ožulijo. Glede na to, da sem uradno doma iz skrajnega juga Dolenjske oziroma Bele krajne (za vse tiste, ki ste imeli geografijo vsaj 2) je za nas Primark oddaljena dežela in nam je zato veliko bližje iti na morje kot pa v šoping v Avstrijo. Pomislila sem: “Vse moje želje se bodo izpolnile!”, a odgovorila sem: “Nee, greva raje v kino.” Vem kakšen je v trgovini in vem tudi, da vsakič stopiva iz nje z željo, da mu filmsko zakričim: I’m taking the kids!” pa čeprav nimava niti hrčka nad katerim bi delila skrbništvo. (Ko smo ravno pri hrčkih, ali si vedela, da sem ga približno 5 let nazaj imela in mu nadela ime Mišo?) No, pa sva vseeno šla, ker trgovina je pa vseeno trgovina. Sama pri sebi sem si obljubila, da bom nakupovala zmerno in ne bom imela Špelinih izpadov: “Omg, to bi bilo top na fotkah za na Instagram.” Ampak s ponosom in veseljem vam sporočam, da je bil idealen partner za nakupovanje. Na koncu pa me je še presenetil z obiskom najbolj romantičnega kraja v Sloveniji. {Klik, da odkriješ njegovo presenečenje.}

V kolikor živiš v Ljubljani je do Seiersberga v Avstriji le 2 uri. V trgovskem centru pa se poleg Primarka nahajajo še druge trgovine, ki so me navdušile kot kristjana na Božič, kot so: Douglas, Kiko in Bipa. Kaj mi je bilo všeč v Primarku?
Noro, da lahko kupiš stvari, ki so tako poceni, a hkrati tudi tako lepe. Njihova ponudba je res čudovita, najbolj pa so me navdušile pižame in copati. Pri izbiri izdelkov ti predlagam, da se posvetiš materialu, preveriš sestavo in kako deluje na tvojo kožo. Sama imam zelo občutljivo kožo in je zato tudi izbira primernega tekstila bistvenega pomena. V tako majhnem prostoru lahko najdeš darila za celotno družino, vse od obešalnika za pase do moških usnjenih rokavic ter suhih banan.

Kaj mi ni bilo všeč v Primarku? 
Mislim, da sem imela nekoliko prevelika pričakovanja. Oblačila so v skladu z lanskoletnimi trendi, ki pa na njihovo srečo tudi v Sloveniji še vedno zamujajo. Ker sva Seiersberg obiskala v soboto, sva se na pot odpravila že zjutraj in tako stopila v Primark med prvimi, a žal se je že čez pol ure trgovina napolnila. Kmalu so trgovino preplavila cvileča dekleta in ker sem nekdo, ki me zmoti, ko me tujka s komolcem poboža po dojkah, me je v tem momentu minila navdušenost. Vrsta pred kabinami je bila dolga, zato je odpadla možnost za pomerjanje. Pižame enostavne ne bom pomerjala, puloverje lahko navlečem nase, ostalo pa odpade. Zaradi gneče sem torbo držala tesno ob sebi in jo čuvala kot, da bi v njej bilo kaj več kot le plastenka vode, paket robčkov in 31 zdravil za vročino in gripo. {Da, nič me ne ustavi pri šopingu!)

Primark Haul 
Nisem kupila prav veliko, ker večine stvari nisem mogla preizkusit, a vseeno sem kupila nekaj nujnih potrebščin, ki so mi pogrele srce takoj, ko sem jih zagledala. Najboljši nakup so bili nedvomno čevlji, ki se po udobju lahko postavijo ob bok supergam New Balance in to po ceni manj kot 20 €. Ravno tako me je navdušila pižama s pikami, ki je tako mehka kot oblački v risankah.Boyfriend črtasta pižama (10 €)
 Roza pižama s pikami (16 €)
 Spalna srajca (10 €)
 Velika puhasta odeja (14 €) 

Beli puhast zimski pulover & roza pleten zimski pulover (13 € vsak)

Kratke hlače za spanje (3 €)

Polnilec za polnjenje dveh telefonov hkrati (8 €) & obešalniki za krila/hlače & spodnjice (7 €) & sončna očala (4 €)
 Vatirane blazinice za odstranjevanje ličil (1,50 €) & gumice za lase (1,50 €) & potovalna embalaža za kozmetiko (1,50 €)
 Termofor (8 €) & zimska sveča z mopsom (1 €) & zimske nogavice (2,50 €)

Usnjene rokavice (9 €), čevlji (16 €)

No comments:

Post a Comment