DEICHMANN BRUNCH AW17

Thursday, October 12, 2017


Obožujem čevlje in zato sem bila presrečna, ko sem prejela povabilo na Deichmann modno revijo. Moja obsesija s čevlji se je pričela pred približno 7 leti, ko sem v trgovinah pokupila vse balerinke v vseh 147 barvah. Danes nekoliko manj nosim balerinke, a vseeno je moja kolekcija čevljev (za nekatere) še vedno velika. Še vedno sem bolj naklonjena čevljem brez pet, a vseeno v upanju na boljše čase (Beri: ko bom znala hodit v petah) kupujem tudi te. 

Deichmann dvakrat letno organizira modno revijo, spomladansko in jesensko. Znamka na dogodku predstavi najnovejše trende za prihajajočo sezono, in blogerke ter predstavnice sedme sile pouči o zadnjih trendih iz sveta čevljev. Mini druženje ob lepih čevljih, prijetnih dekletih in dobri hrani ni bilo nikoli odveč. 

Letošnji jesenski dogodek je potekal v božanskem hotelu Antiq Palace v centru Ljubljane, ki je preprosto čudovit in me je očaral že takrat, ko sem vstopila v preddverje. Kot da bi bil vsak milimeter skrbno načrtovan in oblikovan z namenom, da se gosti zaljubijo v prav vsakega izmed teh delčkov. Hotel je idila za fotografiranje in brez skrbi, modne blogerke smo to tudi na polno izkoristile.
Ker sem na modni dogodek nekaj minut zamujala sem žal prišla, ko se je brunch že veselo začel in sem zato svoj obed nadaljevala kar med modno revijo. Seljak ostaje seljak. Namesto manekenk so Deichmann čevlje in torbe nosili kar Deichmann plesalci, ki so modno revijo popestrili s simpatičnimi plesnimi vložki. Najbolj so me navdušili gležnarji z zakovicami po navdihu že nekaj let popularnih Chloé čeveljcev in kraljevsko modri salonarji z visoko peto. Glede na to, da v petah hodim kot puran na laksativih je verjetno bolje, da ostanem pri gležnarjih in s tem ravnih tleh. 

Med modno revijo smo udeleženke ocenjevale vsak kos posebej in tako s svojim modnim okusom prispevale k izbiri najbolj vročih Deichmann kosov za to jesen. Modno plesno zgodbo je v svojem stilu zaključil plesni virtuoz Jernej Kozan, katerega pa sem bila še dodatno veselo ker vsaj enkrat nisem bila edina Belokranjka na tovrstnem dogodku. 


Same hude bejbe na kupu je vedno rezultat super dogodka in tokrat ni bilo nič drugače. Za konec smo še malo poklepetale, se pofotkala, izpraznile kozarce in odhitele naprej. Jutri grem pa iskat gležnarje!

No comments:

Post a Comment