BELL HYPOALLERGENIC EVENT & REVIEWS

Sunday, March 5, 2017


Zadnje čase imam veliko težavo z nakupovanjem. Že večkrat sem imela podobna obdobja, ampak trenutno poteka eno izmed mojih najhujših, kar pa je razvidno po tem, da nakupujem tudi hrano, ki se je vedno nahajala na dnu lestvice mojih nakupov. Zadnjič sem naredila 7 krogov po Mercatorju, ki ima v svoji ponudbi manj izdelkov kot Trump svojih las. Žal sem imela samo 10 minut časa, saj se je trgovina zapirala, kar pa mi je prineslo 10 minut pogledov trgovk, ki so me opazovale kot obsojenega morilca ravnokar izpuščenega iz Doba. Ves ta čas sem tavala med policami in iskala nekaj, kar potrebujem. Nekaj, za kar še nisem točno vedela, kaj je, ampak sem upala, da bom odkrila, če dodobra preiščem vse kotičke, saj veš, tako, kakor iščeš dobre lastnosti pri nogometaših. Iščeš in ker ne najdeš, vzameš to, kar še najbolj spominja na  nekoga, ki te ne bo pretepel, ko se skregata, pa tudi če ima zlatni lanac oko vrata. Vsaka kriza prinese nekaj oziroma nekoga, za kar ti je kmalu krepko žal. Upam, da me ta obsesija kmalu mine, ker ti v študentskih letih limit na kartici ne želijo v nedogled spreminjati, verjemi, sem vprašala. 


Kot blogerka veliko kozmetike prejmem v preizkus, a vseeno se s težavo uprem skušnjavi, ko zavijem v drogerijski oddelek. Zopet me zagrabi moja abstinenčna kriza in tako kot Lindsay Lohan obljublja, da zadnjič vleče kokain, jaz že tečem po samo še eno mat šminko. Lahko si predstavljaš, kakšno zadovoljstvo sem občutila, ko so nam zbranim slovenskim lepotnim blogerkam na dogodku Bell HypoAllergenic ponudili možnost, da si iz ogromnega trgovinskega stojala izberemo izdelke po izbiri in jih odnesemo domov.


Bell HypoAllergenic
Bell HypoAllergenic je blagovna znamka, ki je razvita in testirana pod skrbnim nadzorom dermatologov in oftalmologov, ter je zato primerna za vse tiste z bolj občutljivo kožo in očmi.


Lepotni dogodek se je odvijal v hotelu Vander, nad katerim sem že dalj časa navdušena (zaradi čudovitih fotografij bazena na Instagramu #Basic), žal pa sem ga tokrat prvič obiskala, a upam, da ne zadnjič. Boys take notes! Število obiskovalk se je tokrat podvojilo, saj je vsaka lepotna blogerka s seboj lahko pripeljala tudi eno bralko in jo tako popeljala v zaprti svet blogerskih eventov.
Prepričana sem, da te že neizmerno zanima, katere tri izdelke sem izbrala in zato te vabim k nadaljnjem branju, kjer te čakajo ocene produktov.


Ocene izdelkov

Bell Hypoallergenic vodoodporno kremno senčilo št.03 (pribl. 4,29€ - Nama, Maxi, Bodizenska.si)

PRVI VTIS
Srebrno senčilo sem izbrala, ker je to nekaj, po čem vedno najraje posežem in je odlična osnova pri ličenju. Embalaža produkta je trdna in praktična za uporabo. 
TEKSTURA
Žal je senčilo slabo mazljivo in mi povzroča težave pri nanašanju, saj se ne oprime lepo kože ter se prične svaljkati, ko ga želim razmazati po veki. 
OBSTOJNOST
Obstojnost senčila je odlična in se tudi ob koncu dneva še vedno svetim kakor diamantni prstan slovenskih starlet. 


Bell Hypoallergenic maskara za goste trepalnice (pribl. 6,29€ - Nama, Maxi, Bodizenska.si)

PRVI VTIS
Embalaža je manjše velikosti in hkrati širša. Ščetka je nekoliko ukrivljena, kar pa ne otežuje nanosa, kvečjemu ga olajša.
TEKSTURA
Maskara malenkost zgosti trepalnice in jih priviha. 
OBSTOJNOST
Preizkusila sem že številne maskare, predvsem vodoodporne, ki za seboj naj ne bi puščale črnih sledi pod očmi, a so mi vsakič prinesle brezplačno pustno masko pande. Na srečo mi je odlična blogerka Tjaša Kokalj pomagala pri izbiri in mi predlagala to lepotico. In že ob prvi uporabi sem se zaljubila. Maskara za seboj ne pušča nobenih sledi in me s tem prepriča do te mere, da pozabim tudi na manjše pomanjkljivosti, ki jih ima na področju zagotavljanja dolžine. Bell Hypoallergenic osvetlitveni puder (pribl. 5,89 € - Nama, Maxi, Bodizenska.si)

PRVI VTIS
Večino časa uporabljam kremni highlighter, saj se mi zdi uporaba hitrejša, še posebej, kadar se mi mudi, kar pa je 98% časa. Najbolj odštekana blogerka (na pozitiven način) Katja Grudnik je kar obsedena s tem osvetljevalcem, zato sem vedela, da ga preprosto moram preizkusiti. Osvetljevalec je v barvi šampanjca s čudovitim sijajem in je shranjen v praktični embalaži.
NANOS
Osvetljevalec nanesem za pudrom in pred rdečilom ter s tem ustvarim bolj naraven videz. Zaradi moje svetle polti večina osvetljevalcev na moji koži zgleda plastično in spominja na drag queen, a omenjen se lepo nežno stopi z mojo poltjo in ustvari lep finiš, ki doda strukturo mojemu obrazu. 
No comments:

Post a Comment