AVON: LUXE

Sunday, March 19, 2017


Gledam svoje roke in razmišljam o tem, kako sem lahko tako malomarna, da nohtov nisem že dva tedna nalakirala. Kaj se je zgodilo z dekletom, ki je nekaj let nazaj vsak večer pridno risala pikice in srčke na nohtke? Vsak sprehod do drogerije je pomenil, da sem kupila štiri nove lakce in jih še isti dan preizkusila. Kaj pa danes? Popolnoma druga zgodba. Danes ne nosim več oblekic v šolo, ampak raje izberem jeans hlače in chelsea boots. Lase imam za 30 cm krajše in si jih več ne kodram vsak dan, ampak samo ob posebnih dogodkih. Mnogi pravijo, da je to nova Špela, ki se je pojavila odkar sem se preselila iz vasi v mesto. Moje mnenje pa je, da sta še vedno prisotni obe, ampak da se izmenično pojavljata, odvisno od okolice in počutja. Malenkosti, kot rdeča šminka v kombinaciji s supergami, pa je dokaz, da se brez težav dopolnjujeta in uživata v družbi ena druge. Tako se lahko #finaŠpela in #BoliJoZaVseŠpela, še vedno srečata in skupaj zabavata. Od tukaj pa tudi najverjetneje izvira istočasna želja po divjem Jamesu Francu in mirnem Scottu Eastwoodu.
Rdeča šminka je nedvomno nekaj, kar paše vsaki, ne glede na to, ali si raje v salonarjih ali supergah. Klasika, ki je večna tako kot slovenske manekenke zraven Maseratija.

Kadar se odločim za rdečo šminko na ustnicah, potem poskušam ostali makeup narediti bolj subtilen in umirjen, saj zaenkrat nimam nočne izmene na Metelkovi. Avon je zato pripravil odlično kolekcijo Luxe za katero se skrivajo rdeče šminke, ki jih izvrstno dopolnjujejo senčila v nežnih odtenkih. 

. Ocene izdelkov .

Avon Luxe šminka v odtenku Designer red (Pribl. cena: 10 €)

PRVI VTIS 
Prvo kar mi je padlo na misel je bilo vprašanje, katera znamka je to. Čudovita embalaža z ogledalnim efektom, katero je mimogrede nemogoče fotografirati, ker sem iz vsakega možnega kota v njej zagledala samo sebe. Zlati sijaj prinaša luksuz kateremu ni primerjave. 
BARVA
Močna barva z oranžnim podtonom. 
TEKSTURA
Prijetna tekstura, ki ne izsuši ustnic. 
OBSTOJNOST
Šminka je na ustnicah zdržala približno 5 ur. 
Avon Luxe paleta senčil za veke - Cocoa Couture (Pribl. cena: 10 €)

PRVI VTIS
Elegantna zlata embalaža, katera v sebi skriva paleto nežnih toplih tonov senčil.
TEKSTURA
Senčila so nekoliko bolj mastna in se zaradi tega lepo oprimejo veke. 
OBSTOJNOST
Tudi ob koncu dneva je moja očesna umetnina še vedno bila videti enako. 
xoxo

Te zanima moja ocena opevanih Avonovih mat šmink? Preveri s klikom tukaj

No comments:

Post a Comment