MY FINEST FIVE #1

Wednesday, March 15, 2017Razmišljala sem, kako bi lahko izpopolnila svoj blog in sem prišla na idejo, da bi vsak teden objavila seznam stvari, ki me trenutno navdušujejo. Upam, da mi uspe objavljati na tedenski bazi, ampak prosim ne me držati za besedo, tako kot se jaz v trgovini držim novih pregrešno dragih čevljev, ker na koncu je vedno razočaranje. Ker sva jaz in ti v resnici izgubljeni sestri, ki si enostavno želiva istih stvari ter naju navdušujejo podobne neumnosti, sem prepričana, da boš v vsem objavljenem uživala prav tako kot jaz. Poklikaj po povezavah in skupaj z mano preživi prijeten teden.


{1}
Ko bom velika, bom... Pogosto razmišljam o tem kaj je dejansko tisto, kar si želim početi, ko odrastem. Zase namreč še vedno menim, da sem v najstniški fazi in da imam pred seboj še mnogo let, da odkrijem svoje poslanstvo. Mnogi me prepričujejo, da ne obstaja delo, kjer bi lahko cele dneve nakupovala in potem delala selfije v novih oblačilih, ampak jaz verjamem, da se nekje skriva tudi nekdo, ki bi me zaposlil za to (Sugar daddy odpade, ker mu nisem pripravljena dati sugar.). Do takrat, pa si bom pomagala z 9 vprašanji (klik), ki mi bodo v pomoč pri odkrivanju moje sanjske službe.


{2}
Moje ime je Špela in se samopoškodujem na dnevni bazi. To samouničevanje ni bazirano na britvici, ampak na gledanju Instagram fotografij slastne hrane med tem, ko jem dologčasne ovsene kosmiče. Te punce (klik) obvladajo fotografiranje in stiliranje hrane do te mere, da bi še Sparovo S-budget surovo mleto meso izgledalo kot specialiteta iz Le Cordon Bleu. 
{3}
Razmišljam o borovnicah in že se mi cedijo sline, skoraj tako močno kot Plestenjaku v prvi vrsti na izboru za mis. Če pa borovnicam dodamo romantičen pridih, potem pa se z mislimi že odpeljem v London, kjer srkam topel čaj, jem borovničeve kolačke (klik) in objemam angleža oblečenega v pleteneno jopo ter hipsterska očala. 

{4}
Moja postelja, moja pravila. A kaj ko se vsak izmed nas, kdaj pa kdaj rad stisne k nekomu in kot kaže takrat doživlja kar 6 različnih faz (klik). Če vprašaš mene, imam samo dve fazi. Prva faza: zebe me, stisni se k meni. Druga faza (čez 17 minut po prvi): Vroče mi je, zakaj sploh spiš tukaj?

{5}
Zanimivo, da sem obsedena nad poročnimi oblekami in nasplošno porokami, kljub temu, da so moja razmerja trajala še manj časa kot zaobljube Kim in Kris. Ampak to me ne ustavi pri mojem sanjarjenju in konstantnemu repinanju poročne dekoracije v Pinterest boarde. Pogosto prebiram tudi stare poročne slike mojih sorodnic in se ob tem sprašujem, ali so bili ti ljudje dejansko vsi grdi ali pa so samo za današnje standarde ''malce drugačni''. Te zanima kakšni poročni trendi so veljali leta, ko sem jaz pokukala na svet (Beri: leta, ko je ljudstvo dobilo novega boga-mene) ali pa, ko se je rodila tvoja mačka? Potem odklikaj sem

No comments:

Post a Comment