Mark Event

Friday, February 24, 2017


Ni veliko takšnih, ki jih razveselijo zapolnjeni urniki in popisani planerji, ampak jaz sem nedvomno ena izmed teh. Priznam, da sem v takšnih dnevih tečna, mozoljasta in še enkrat tečna, ampak to je nekaj, kar mi vliva moč ter samozavest. Ta teden je eden izmed takšnih in me zato tudi mozolj v velikosti ega Donalda Trumpa ni presenetil na obrazu. Služba, blogerski eventi, razvajanja in šopingi. Ob vsaki izmed teh stvari neizmerno uživam, ampak kadar pa se zvrstijo eden zraven drugega, potem pa si pač prisiljen pristati na toplih sendvičih in mastnih laseh.


Ker obožuješ moj blog verjamem, da te bolj kot moje smejanje med masažo, zanima blogerski event in ravno zato te bom popeljala v samo dogajanje ob predstavitvi nove kozmezične linije Mark, ustvarjene s strani blagovne znamke Avon. Gre za izdelke namenjene pogumnim, igrivim, odštekanim in trendi dekletom. Vse kaže na to, da sem jim jaz bila muza pri ustvarjanju.


Blogerski dogodek
Vse skupaj se je odvijalo v Maxi klubskem salonu in če se sprašuješ kje je to, potem ti dragi Janez sporočam, da nisi edini. Ker ne maram presenečenj se vedno rada pripravim, kar pomeni, da raziščem lokacijo, jo po možnosti sama pred dogodkom obiščem in najpomembnejše, razlikujem vrata za wc od vrat za kuhinjo. (Prepričana sem, da nisem edina, ki je kdaj zašla in se čudila, zakaj imajo kozarce v toaletnem prostoru.). Žal mi tovrstnih predpriprav čas ni dopuščal, Street View pa te ne pelje v notrajnost nakupovalnih centrov, ker če bi potem, bi ga vsak dan uporabljala. Izgubljena v vesolju, sem končno našla ostala dekleta in predstavitev se je lahko pričela. Da bi vse obiskovalke zares doživele Mark znamko, nam je blogerka Nika Veger s pomočjo izbranih izdelkov, prikazala najnovejše trende v svetu dekorativne kozmetike in nas tako popeljala v kombinacije drznih barv ter energičnih poslikav.


Mark izdelki
Fotogenična embalaža izdelkov se odlično ujema v moj feed (Instagram dekleta bodo razumela), drugačnost in pa minimalizem, pa prinaša občutek, ki ga drugače lahko začutim le pri izdelkih višjih cenovnih razredov. Najbolj so me navdušile šminke za ustnice in maskara, ki v sebi skriva nekakšen mehanizem, s pomočjo katerega lahko ustvariš dnevni ali pa nočni videz, saj prilagaja količino nanosa maskare na krtačko. Ob tem se mi je pojavilo vprašanje ali sploh obstaja dekle, ki si ne želi dolgih trapalnic tudi skozi dan? Če bi jaz lahko izbirala, potem bi se vsak dan zbudila s tako dolgimi trapalnicami, da bi me žgečkale po obrveh. #Goals
Kot vedno smo dogodek zaključile s priboljški, a ker mi žal čas ni dopuščal, sem dekleta in tortice morala predčasno zapustiti. Saj mi ni za dekleta, ampak za tortice. Še en izredno všečen in simpatičen blogerski dogodek.No comments:

Post a Comment