GOLDEN ROSE FIRST BIRTHDAY

Tuesday, November 8, 2016


​Živjo! Pred kratkim sem sama pri sebi naredila zaobljubo, da bom večkrat objavljala na blogu tako, da te prosim za sekundo tišine v podporo meni ob tej veliki odločitvi. In poglej, poglej-na antibiotikih z ledeno mrzlimi nogami, utrujenimi očmi in bolečim grlom pišem novi blog zapis. Mogoče sem potrebovala dva tedna, ampak bolje kakor en mesec!
Tokrat ti bom pokazala, kako smo se blogerske bejbe imele na 1. rojstnem dnevu Golden Rose Slovenija. Večkrat sem že slišala za omenjeno blagovno znamko in jo tudi videla na "štantu" v Cityparku v Ljubljani, ampak nikoli pa je nisem uspela preizkusiti, ker sem enostavno plain Jane. Ko sem prejela povabilo na praznovanje, pa sem se odločila, da tudi sama preverim kakovost o kateri sem že večkrat slišala in brala. Celoten dogodek se je odvijal v kavarni Zvezda v Narodni Galeriji, ki me vsakič znova očara. Preprosto obožujem tamkajšnji ambient, ki edinstveno povezuje umetnost same galerije in moderni koncept kavarne.


(Foto: Golden Rose Slovenia)

Moram priznati, da me je število povabljenih blogerk, kar nekoliko presenetilo, saj sem navajena na nekoliko manjše skupinice, a kot bi rekel predsednik društva svingerjev: več nas je, boljše je. Imela sem priložnost spoznati odlične blogerke, katera imena sem od velike večine žal že pozabila. Typical Friday night, am I right?
Celoten dogodek je povezovala blogerka Eva Ahačevčič, kasneje pa se ji je pridružila tudi makeup artistka Mateja Pozeb iz Alterega, ki nam je predstavila svoje najljubše izdelke. Vedno sem navdušena nad nasveti strokovnjakov, ki na predstavitvi uporabijo izdelke, ki so cenovno dostopnejši tudi študentom, katerih je maksimalna poraba za študentski bon 4 €. Po odlični predstavitvi izdelkov in spoznavanja slovenskega vodstva GR, smo se še posladkale z rojstno-dnevno tortico ter odkorakale v temno noč. Kot vsako srečanje AA, pa smo tudi me, potem še nadaljevale naše druženje na eni izmed Ljubljanskih teras in nazdravile novim uspešnim sodelovanjem. Med tem, ko je večina punc pila sokove in tople napitke, pa seveda mora Špela izpasti kakor največja pijanka v vsaki novi družbi ter si naročiti alkohol. Good job Špela.No comments:

Post a Comment