ČRNA SRCA ZA VALENTINOVO

Wednesday, February 13, 2019


Kaj je ljubezen? To, da 3 ure fotografiraš svojo punco v februarskem mrazu in dežju, ker si ona resnično želi imeti fotografirane 4 različne outfite za valentinovo, kljub temu, da bo pravočasno do 14.2. uspela objavit le enega. 

Jaz valentinovo praznujem vsako leto, ne glede na to, ali sem samska ali v zvezi. Zame ta dan, ni le dan za partnerja, ampak dan, ko želim ljubezen izkazati vsem, ki so v mojem srcu oziroma vsem, ki so tako zelo del mojega življenja, da jim brez težav odkrijem, ko imam trebušno virozo. 
Sama izkoristim vsako priložnost, da se lahko tematsko oblečem. Da, obstajamo takšni, ki smo dejansko veseli tematskih zabav + vsak izgovor za nakupovanje je dober.
V času velikonočnih praznikov se odenem v zajčke, decembra sem okrašena z jelenčki, za valentinovo pa po meni skačejo srčki. Tokrat sem oblečena v rdečo Cli Cli obleko s črnimi bleščicami, ki tvorijo srca. Ker vrečast kroj oblek moji postavi ne ustreza, sem ji dodala H&M pas in tako pridobila silhueto.
Zima, zima bela, vrh gore sedela in kljub ljubezni, Špele v nogi ni prav nič grela. Zato sem temu outfitu dodala še H&M hlačne nogavice, ki pa so nedvomno še dodatno prispevale k mojemu videzu Eve Škofič Maurer. Glede na to, da je po dolžini, ta oblekica bližje majici, pa sem si zraven nadela še Deichmann rdeče čevlje z mini kitten peto.
Kljub temu, da so na moji obleki narisana črna srca, ti za valentinovo želim polno nasmejanih momentov, toplih objemčkov, nežnih pogledov, rdečih oblekic in zaljubljenosti. Rada te imam! (oz. kot smo pisali 10 let nazaj - RTM!)  
+ + + 


+ + + 

Vse fotografije so narejene z mobilno napravo Huawei P20.

+++No comments:

Post a Comment