AMOUR ZA VALENTINOVO

Thursday, February 14, 2019



Navdušenka nad ljubeznijo je nazaj. Moram objaviti še ta outfit, ker prihodnji teden vsi ti srčki ne bodo več imeli smisla! Med tem, ko pišem to objavo imam nohte v Barbie pink barvi, rdečo šminko na ustnicah in majico na kateri piše Amour. Ali sem lahko še bolj v skladu z današnjim dnem? Lahko! Če imam po sebi srčke, kot sem jih imela včeraj!

Vsako leto v času pusta in noči čarovnic, opazujem ali je kdo našemljen. Danes zjutraj sem iskala podobno, le da sem danes pričakovala rdečo ali roza barvo. Seveda sem bila razočarana, saj kot kaže sem edina, ki ji ugajajo te prazniki in jih projektira tudi na oblačilih.

Če nisi kot jaz in si za valentinovo ne želiš okrog sprehajati kot bonboniera, a se ti vseeno zdi simpatično v svoj videz vključiti malo 14. februarja, potem lahko to storiš preprosto da v svoj videz dodaš kose, ki jih lahko nosiš tudi preostanek leta. Podobno sem storila jaz, ko sem usnjenemu krilu, ki je verjetno nastopal v filmu 50 Shades of Grey dodala rdečo črtasto majico z napisom Amour. Majico sem naročila v spletni trgovini Asos za 5€, a podobne majice lahko najdeš tudi v Stradivariusu ali Zari.
Kljub temu, da imam oblečeno usnjeno krilo, ki ne slovi ravno po udobnosti, je to krilo precej prijetno in mi omogoča, da se v njem preprosto gibljem naokoli. Da bi povezala celoten videz, pa sem zraven dodala še satenaste rdeče čevlje, ki spominjajo na nekaj, kar si bi nadela 60 letna gospa, ki dela na občini in se ''ulišpa'' ko gre na občinsko proslavo. A mislim, da sem s pomočjo usnja našla pravo ravnovesje med teto iz občine in teto iz ulice.



+ + + 


+ + + 

Vse fotografije so narejene z mobilno napravo Huawei P20.

+++

No comments:

Post a Comment