LAGOM OUTFIT

Friday, May 19, 2017


Novi sveži outfit v katerem tokrat ne razkrivam samo delček svoje duše, temveč tudi svojega telesa. Izzivalno, a kljub temu prefinjeno.


Po mojem mnenju se dekleta delijo na dve vrsti: simpatične in seksi. Z veliko težavo preidejo iz ene skupine v drugo. Sama zase pravim, da spadam v prvo, zaradi moje osebnosti in pa tudi zunanjosti. Nikoli se nisem znala privlačno ugrizniti v ustnico, brez da bi zraven izkrvavela, ali pa si upala nase navleči oprijeto kratko oblekico, da bi še mimoidoči lahko prešteli vse moje organe, kadar bi se sprehodila mimo. Vedno pa sem se hihitala kot 15 letnica, nosila oblekice s pikicami in imela mašnice  v laseh.


Vsi ki me spremljate že dalj časa, verjetno poznate moje večne težave z oprsjem. Vedno si ga popravljam, nameščam, premikam in predvsem, vračam nazaj na svoje mesto. Zaradi že tako nekoliko večjih prsi, nisem nikoli čutila potrebe, da bi jih dodatno kazala z globokimi dekolteji. Dekleta, ki nosimo nekoliko večje košarice, jih izpostavljamo že s tem, da jih imamo in ne potrebujemo podloženih modrčkov, ki bi pripomogli k velikosti. Puliji, preveliki puloverji in ovratniki zapeti do vratu, so enostavno postali moj vsakdan. Kljub vsemu sem se uprla sebi in svojim kompleksom ter zate odvrgla modrc stran. 


Kombinacijo oblačil sem poimenovala ''lagom'', ki je švedska beseda za nekaj kar ni preveč, ne premalo, ampak ravno prav. Takšna je tudi moja današnja izbira oblačil, ki prinaša nekaj vmes med tem, da razkrijem vse, a hkrati nič. 


| Hlače Zara | Suknjič H&M | Salonarji Asos | Prstan Libitum  

No comments:

Post a Comment