PERFECTLY MATTE AVON LIPSTICK REVIEW

Saturday, January 21, 2017


Težave imam z uvodom. Sedim in razmišljam o pici. Takšni, ki smrdi, saj sem v glavi izbrala pico s štirimi siri. Go big or go home oziroma al ful kalorij al pa nč. Ker pa bi se moje ustnice po takšni pici svetile še kakšen teden, pa sem za današnjo objavo raje izbrala mat izdelke. Ta uvod pa je bil sedaj tako smooth, kakor osvajanje večine nogometašev. Poceni, pa še vedno ti je všeč.


Perfectly Matt šminke so že nekaj časa del Avonovo ponudbe, jaz pa sem se odločila, da dam priložnost trem izmed njih, tako kot bo nekega dne meni dal priložnost Olly Murs. Preizkusila sem odtenke Marvelous Mocha, pri kateri gre za topel rjavi odtenek z oranžnim podtonom, vijolično Berry Blast, ki je odličen odtenek za enobarven zimski čas in nude roza pod imenom Pure Pink.
PRVI VTIS 
Embalaža je narejena v skladu z vsebino, saj je prijetno matirana. Ne bom lagala, večkrat se znajdem sredi ničesar v mračnem gozdu, v rokah držim to šminko in jo božam. Upam, da me spremljaš že nekaj časa in veš, da je to res bila laž. Kar pa ti hočem povedati je le to, da mi je kot pravi Instagramovki, ki ji mat izdelki lajšajo fotografiranje, noro všeč zunanjost tega produkta.
NANOS
Šminke so lepo mazljive in bi jih brez težav nanesle tudi naše babice. Ob nanosu sem zaznala prijeten sladkast vonj, ki pa je čez nekaj minut popolnoma izginil.
TEKSTURA
Kljub temu, da so šminke mat je njihova struktura kremna in nežna ter zato ne ustvarja občutka težine na ustnicah. Šminka žal čez nekaj ur izsuši površino in se ujame v razpoke na ustnicah, predvsem v dnevih, ko sem bila izpostavljena nizkim temperaturam, zato priporočam dodatno uporabo balzama in nato ponovni nanos šminke. 
OBSTOJNOST
Šminke nudijo srednjo obstojnost, približno 5 ur. Pri uživanju hrane in pijače, sem za seboj puščala sledi (stalkerjem lajšam delo), a se to ni poznalo na ustnicah. 
Šminke resnično priporočam vsaki, še posebej pa boste nad njimi navdušene vse tiste, ki si želite hiter nanos in več urno obstojnost brez vmesnih popravkov.No comments:

Post a Comment