LEPOTNO2017

Wednesday, January 11, 2017

(Foto: Katarina Veselič)

Večkrat poudarim, da so lepotne blogerke najlepše ženske pri nas, ampak nisem prepričana ali je to zato ker tako obvladajo svoje delo ali pa so samo rojene s tem, kakor so dekleta v reklamah za Maybelline. Vedno pa sem vesela, ko vidim svoje blogerske prijateljice, čeprav priznam da bi kateri izmed njih z največjim veseljem zmešala ricinusovo olje v kavo zaradi obnašanja, ki rahlo spominja na 14 letna dekleta na Facebooku, ki pišejo: ‘’Všečkaj, pa ti v zasebca pošljem številko od 1 do 10, koliko si mi všeč’’. Ni problem v meni, ampak v tebi. Ampak ker jih globoko v sebi obožujem, sem se z največjim veseljem odpravila na Lepotno2017.

(Foto: Katarina Veselič) 
Še iz časov, ko sem uporabljala iPhone 5 za fotografiranje za blog (Beri: še pred dvema tednoma).

Lepotno2017 je dogodek na kateremu se zbere 30 slovenskih blogerk po izboru Ajde iz bloga AjdaS in Gabi iz bloga Parokeets. To je pravi America’s Next Top Model - Bloggers Edition:

Kaj imamo skupnega:
  • nekatere govorijo v jeziku, pri kateremu bi potrebovala podnapise-predvsem štajerke (#NoHate, tudi sama sem napol iz tistih koncev, ampak kar je res je res)
  • naličene kot, da gremo na fotografiranje pustnih kostumov,
  • vedno smo na očeh stroge žirije (drugih blogerk);

Kaj nimamo skupnega:
  • večina nas bi se s težavo spravila v številko 32,
  • lepše smo.


Kljub temu, da marsikomu blogerke delujemo kakor vzvišena dekleta, ki se cele popoldneve (ker zjutraj nabiramo lepotni spanec) pogovarjamo samo o tem kaj je boljše: Kylie ali Colorpop šminka, pa je realnost popolnoma drugačna, tudi o senčilih se pogovarjamo. Vedno si stojimo ob strani in si pomagamo, še rajši pa pomagamo tistim, ki so naše pomoči veliko bolj potrebni, zato je naše druženje bilo tudi dobrodelno obarvano. Vsaka povabljenka je prinesla novoletna darila za gospodične iz varne hiše. Resnično upam, da je moje darilo razveselilo kakšno damo in ji vsaj za nekaj momentov polepšalo njen dan.  
Dogodek se je odvijal v kavarni Stow, ki je kot narejena za blogerke, saj je vsak kotiček skrbno opremljen in načrtovan, ter pripravljen na fotografiranje, tako kot Kim Kardashian pred lanskoletnim obiskom Pariza.

Ajda in Gabi sta vsaka predstavili svoje področje, ki ga nenormalno obvladata in nas podučili, da bomo lahko postale še boljše. Odlično druženje, pri katerem sem imela priložnost v živo spoznati blogerke, katerih bloge spremljam že vrsto let in so mi vedno služile kot inspiracija. Zraven so se nam pridružile še nakatere kozmetične blagovne znamke, kot so Afrodita, Acqua Colonia in Avon, ki pa so nas na koncu še razveselile z drobnimi darilci (kmalu ti razkrijem kaj smo prejele). Ker pa sem ustvarila najboljšo fotko na Instagramu, me je Afrodita še dodatno obdarila. {Za ogled zmagovalne fotke, klikni tukaj.} V veliko veselje mi je, da sem lahko del te ‘’sekte’’! Hvala punce za čudovit večer.
(Foto: Katarina Veselinovič). Špela Šešerko (vsi tisti, ki ne poznate mojega pravega imena - that's me) z rdečelaso Natašo iz bloga Anakrejevska. Naj mi nekdo pojasni, zakaj imam tako zloben pogled na tej fotografiji?No comments:

Post a Comment