KAKO DO LEPIH IN SOČNIH USTNIC?

Wednesday, September 13, 2017


Lepe ustnice so zame izrednega pomena. Zaradi vsakodnevne uporabe šminke, so moje ustnice še toliko bolj izpostavljene razpokam in izsušitvi, zato redno skrbim za njih ter se s tem trudim ohranjati njihov sijaj in polnost. Balzam, tako vedno najde mesto v moji torbici in tudi žepih. Ker so pred nami mrzli dnevi, so moje ustnice bolj občutljive in zato potrebujejo še dodatno nego in čas namenjen le njim..Kako skrbim za svoje ustnice. 
Kadar imam zelo izsušene ustnice, ki se pogosto pojavijo v hladnih mesecih ali zaradi sprememb pri zdravstvenemu stanju, redno izvajam nežen piling. Najraje za to uporabim piling za ustnice Bubblegum znamke Lush ali pa si ga naredim kar sama doma. Moj recept je popolnoma preprost, začnem tako, da si ustnice premažem s kokosovim maslom in nato po vrh posujem sladkor v kristalih. Ustnici zatem drgnem eno ob drugo, dokler se sladkor ne stopi. Za konec ustnice še namažem s hranilnim balzamom. Približno enkrat na teden, pa jih negujem tudi z medeno masko, ki jo naredim tako, da si pred spanjem ustnice s srednje tankim slojem namažem z medom in pustim delovati čez noč. Naslednje jutro so moje ustnice sladke in nežne. Vsakodnevna uporaba balzama pa pripomore, da do večjih izsušitev niti ne pride.

LABELLINO
Tako kot je za večino nas Hansaplast vsak obliž, je tudi Labello vsak balzam za ustnice. Vsi jo poznamo že od majhnih nog (ali bolje rečeno ustnic), saj nam je s svojo klasiko nedvomno prirasla k srcu. Priljubljena znamka je za to jesen predstavila nove balzame Labellino, ki so me popolnoma očarali, tako s svojo embalaža kot tudi vsebino. 

.Sadno-sveža ljubezen. 
Labellino balzam za ustnice je na voljo v dveh Instagram perfektnih različicah, Raspberry & Red Apple in Fresh Mint. Baby pink embalaža v sebi skriva sladek in bonbončkast vonj, ki ju prinašajo sočne maline ter rdeča jabolka. Mint embalaža pa ponuja svež in drzen vonj za tiste dneve, ko bodo moje ustnice tako vroče, da bodo potrebovale ohladitev. (Beri: Takrat, ko bodo razprodaje.) Nežna struktura pusti na ustnicah prijeten občutek skozi dan.

.Prikupna embalaža. 
Ker sem vizualen tip ženske, me je embalaža prepričala v prvi sekundi, ko sem ju zagledala. Labellino se od svojih prednikov v prvi vrsti razlikuje po okrogli embalaži, v notranjosti pa se kriva balzam stožčaste oblike, ki pripomore k lepšemu in bolj enakomernemu nanosu.


Kako pa ti skrbiš za svoje ustnice? 

9 comments:

 1. Kako si kjut <3

  Ja izdelki so super, tudi mene so navdušili :D

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. This post is very impressive also. For getting windows 10 help and HP Laptop support number help. You can Dial our Phone Number: +1-888-827-9060.

  ReplyDelete
 4. norton.com/nu16– Download and install Norton nu16 via norton.com/setup to boost your PC’s overall performance and remove any potential virus or malware.

  ReplyDelete
 5. Garmin Ltd. is a top notch American worldwide organization that gives the best Garmin Connect Sign in innovation and administrations. Garmin Connect Login is a member in the Amazon Services LLC Associates Program, a partner promoting program intended to give a way to destinations to gain publicizing expenses by promoting and connecting to amazon.com.
  Netgear Router Support Number |
  Belkin Router Support Number .

  ReplyDelete
 6. If you are facing Technical problems while using Any Support. As like Search a Phone Number, connectivity issues, and any other issues our Technical Support users Help you For every problem we have in the world today, the answer seems to lie on the Internet. And to shorten the giant world to the web one needs an internet connection.
  RCA Customer Service Phone Number | Opera Customer Service Number | Quicken Customer Support Phone Number | Kingsoft Antivirus Customer Service | Xerox Printer Support Number | Zebra Printer Support Number (Toll Free )

  ReplyDelete
 7. Get FREE account and technical support for your McAfee consumer products and services. Find solutions to top issues online. Live support via chat and phones.
  mcafee.com/activate
  mcafee activate
  mcafee my account

  ReplyDelete
 8. Visit norton com setup to install fee or paid version of the software. Know how to install Norton setup and Norton core to secure your Wi-Fi network.
  norton.com/setup
  norton.com/nu16
  norton setup
  www.norton.com/setup

  ReplyDelete