PRINTABLE VALENTINE'S CARD

Sunday, February 12, 2017


Današnja objava bo lepa. Lepa zaradi dveh razlogov. Prvi razlog je ta, da imam še čisto novo frizuro in ti jo bom tukaj ekskluzivno razkrila ter drugi razlog, da ti bom nekaj podarila. Ni lepšega kot to, da ti lepa punca nameni lepo darilo, ti pa ga potem podariš naprej malo manj lepi punci/fantu. Tipična ljubezenska situacija današnje mladine #NašaPaNiTaka.Včasih so se nam voščilnice zdele neosebno in le še eno na hitro kupljeno darilo, danes pa se prav vsake posebej razveselimo, saj so iskrene besede ter ročno napisane želje lahko izkaz prave romantike. Zato ti podarjam tri voščilnice, ki kar kličejo po tem, da jih popišeš s svojo zgodbo.Voščilnice sem ustvarila posebej zate in zato resnično upam, da so ti všeč. Lepo, da skrbim za tvojo ljubezensko razmerje, ko vse kar moraš ti storiti je to, da natisneš. (Zahvale sprejemam z nakazilom na transakcijski račun.)

V kolikor imaš ustvarjalno krizo ali pa si preprosto preveč zaljubljena in s težavo funkcioniraš (upam, da to ni razlog, ker takšno te bodo še na meji prodali!) potem ti sporočam navodila:

1. Najdi ljubezen svojega življenja na Tinderju. (Preskoči ta korak, če si poročena ali pa se strinjaš z mano, da je valentinovo dan za obdarovanje prijateljic.)
2. Izberi voščilnico, ki ti je najbolj všeč.
3. Klikni Download.
4. Sedaj je voščilnica v PDF obliki na tvojem računalniku. Poišči datoteko in izberi ustrezne nastavitve.
5. Natisni na trši papir. 
6. Izreži svojo voščilnico po meri, ki ti najbolj ustreza.
7. Podari jo lepemu sosedu ali pa meni. Druge izbire nimaš.


Tako enostavno je! Razveseli nekoga z voščilnico, pa tudi če je to tvoja mačka ali pa Ryan Gosling. V kolikor, pa si želiš vajin večer nadgraditi s sladkimi malenkostmi (ne, žal ne skočim jaz iz paketa), potem pa ti jaz in moja Michelinova zvezdica predlagava pripravo jagodnih srčkov ali pa borovničevo štruco

5 comments:

 1. Ooo zakon voščilnice!
  Res so mi ZELO všeč, predvsem ta; dat ass tho, haha. :D

  ReplyDelete
 2. Super ideja, tudi moje voščilnice prihajajo jutri na blog. Za tiste, ki jim že voda v grlo teče haha <3

  In zelo ti paše nova frizurca!

  xx

  ReplyDelete
 3. This is co cute! I hope you had a lovely Valentine's Day!

  Bella Pummarola

  ReplyDelete
 4. A votive flame in a glass holder can likewise printable coloring pages be spruced up with a wrap mark.

  ReplyDelete
 5. o decorate your home with limited budget requires a lot of planning. To achieve this, you need not make a big hole in your pockets.Ecopainting Inc

  ReplyDelete