BREZ HLAČ V SVET

Saturday, December 15, 2018


Kljub temu, da si ob pogledu na te fotografije verjetno mislila, da imam na sebi oblekico, te moram razočarati, da gre za srajco. Srajca, ki mi je tako velika, da jo lahko oblečem kar kot oblekico, od tod pa izhaja tudi naslov, saj nekateri pravijo, da naj bi se pod srajco nosile hlače. No, vsaj tako pravijo.

Živalski vzorci so v zadnjih nekaj mesecih ponovno prevzeli ulice in trgovine. V večini omar so se do sedaj pretežno skrivali bolj mačji živalski vzorci (še to le pri bolj divjih ženičkah), a so se nam v tem letu pridružile še preostale živali. Kljub temu, da mi je srajca prevelika, se ji nisem mogla upreti, saj sem se zaljubila v njen kačji vrozec. Ker je izredno kratka, sem ji zraven dodala visoke škornje, da zakrijejo višek gole kože in me vsaj malenkost pogrejejo. Učinek pa ima nekako takšen kot, da bi pokril rjuho na tank.

Kačji ali pa katerikoli drug živalski vzorec izžareva seksipil, zato moraš biti pazljiv pri izbiri ostalih kosov. Z visokimi škornji hodim precej po robu, a ker škornji nimajo pet in oblekica ni preozka, še vedno ne izgledam kot prodajalka ljubezni. Kadar se igram s tako močnimi kosi, kot je ta srajca, potem morajo ostali kosi biti minimalistični in nevpadljivi. 


Srajco sem našla v nekem italijanskem butiku, zato ti žal povezave do nje ne morem ponuditi, a vseeno sem se zate potrudila in poiskala podobne oblekice, ki pa bodo brez skrbi pokrile tvojo zadnjo plat.


+ + +/ Srajca s kačjim vzorcem (podobna #1,  podobna #2, podobna #3, podobna #4) / Mango visoki škornji /+ + +

No comments:

Post a Comment