VALENTINE'S DAY DRESS

Tuesday, February 13, 2018

Spela Seserko v rdeci obleki
14. februar, dan ljubezni ali valentinovo. Dan, ko naj bi se vsak Janez izkazal svoji Meti s šopkom vrtnic, ona pa njemu z večerjo, ki po možnosti ni dostavljena ali iz vrečke. To je dan, ko ljubezen čutimo še globlje, pa naj bo to ljubezen do staršev, prijateljev, partnerjev ali otrok. Ljubezen je ljubezen. 

Že od majhnega smo vse tri ženske članice naše družine od očita prejemale darila za valentinovo, a niso bila darila tista, ki so štela, ampak to, da se odrasli moški, ki tega ni bil navajen od doma, spomni in svojim najljubšim dekletom prinese malenkost kot izkaz ljubezni. Ravno misel na ljubezen me popelje vsako valentinovo, da se odenem v rdeče in zaživim ta dan v polni meri.

Z rdečo leopardjo obleko hodimo po samem robu okusnega! Pozorni moramo biti, da ne zdrsnemo s tega roba in pridobimo videz že zdavnaj propadle slovenske manekenke, ki svojo plačo na vsake tri mesece prejema v Dubaju na jahti premožnega 60 letnika. Da bi se temu izognili, moramo biti izredno pozorni pri ostalih kosih, ki krasijo naše telo. Pravilo ''manj je več'' je pri kombiniranju z leopardjim vzorcem ključnega pomena. Izogibajmo se dodatkom, močnim barvam in pretiranemu ličenju.

Redhead blogger in red leopard dress
Blogger dainte outfit
Date outfit in leopard dress
Rdeča leopard oblekaValentines red outfit dress on blogger Dainte
Modna blogerka v rdeči obleki
Blogger Dainte in red dress

Oblečem si oblekico, našminkam si obraz,
pogledam se v ogledalo, v njem se svetim jaz.
...
In dobro vem, da nocoj spet poljubil me bo,
da kot vedno z njim mi znova bo lepo.

(Pesem Hajdi Korošec, ki me vedno popelje nazaj v osnovnošolska leta)


Obleka H&M / Čevlji Aldo / Plašč H&M 

No comments:

Post a Comment