FIRST ORDER ON COLOURPOP

Sunday, January 28, 2018

Colourpop tekoce sminke ocena

Od kar sem preizkusila Kylie šminke (preberi si oceno tukaj), sem želela testirati tudi tako imenovano ''cenejšo različico'' Colourpop. V svetu kozmetike, je med dekleti večkrat prišlo do prepirov, katera je boljša. Kakšne vojne, kakšni bombni napadi? To so težave! Osebno sem si želela testirati oboje in preizkusiti ali je Kylie šminka resnično vredna denarja ali gre tukaj samo za odličen marketing. Kupila sem jih pred približno pol leta, zato mislim, da lahko sedaj brez težav zapišem oceno. 

Colourpop unboxing
Colourpop dainte cosmetic review


. Ocene izdelkov .

Ultra Matte Lip in Ultra Satin Lip (Pribl. cena: 10 €)

PRVI VTIS 
Čudovita preprosta embalaža. Ko sem prvič odprla šminke so bile popolnoma brez vonja, po dveh mesecih je bilo moč zaznati nekaj, kar spominja na čistila, po pol leta pa izginejo vsi vonji. Napisi na embalaži se kmalu po uporabi zabrišejo. 
BARVE
Barve so izredno intenzivne. Predvsem me je očarala Little Weapon, ki zame predstavlja idealno rdečo. Z največjim veseljem jo uporabljam v poletnih mesecih. Žal sem pri ostalih odtenkih nekoliko zgrešila, saj so mi pretemne tako, da jih nosim v jesenskem in zimskem času. Naročila sem odtenke: Bianca, Bare Necesssities, Viper, Little Weapon in Frick N Frack.
TEKSTURA
Ko sem šminke prvič testirala sem nanesla veliko preveč na ustnice in s tem ustvarila grozno plast, ki se je svaljkala dol in sem zato koščke barve cel dan pobirala po mizi. Šminka precej izsuši ustnice, zato je na ustnicah videti pregibe. Odtenek Viper pa poskrbi še za silikonski občutek na ustnicah, kar je nadležno ob večurnem nanosu.
OBSTOJNOST
Šminka počasi začne izginjati po približno štirih urah. Notranjosti ustnice tako ostanejo brez kančka šminke. Skozi dan se šminka po robovih razlije v kožo, kar je še posebej problematično pri temnejših odtenkih. 

swatch bianca bare necesseties viper little weapon frick n frack
Colourpop bianca bare necesseties viper little weapon frick n frack
review bianca bare necesseties viper little weapon frick n frack


Super Shock Shadow (Pribl. cena: 5 €)

PRVI VTIS 
Preprosta embalaža, ki zaradi bele plastike daje poceni videz. A kljub bogemu izgledu je trpežna. 
BARVA
Kot prvo ColourPop senčko sem želela izbrati nekaj klasičnega in zato sem se odločila za toplo barvo, ki se lepo ujema z mojimi lasmi. Izbrala sem odtenek Sequin, pri katerem gre za bronasto barvo z bleščicami. 
NANOS
Senčilo je izjemno pigmentirano in že ob najmanjšem nanosu prinaša bombastično barvo na mojih očeh. Kadar si želim ekstremne pigmentiranosti potem za nanos uporabim prst in na rahlo potapkam po veki. Za vsakodnevni videz pa uporabim čopič, ki bolj narahlo obarva moje oči.
OBSTOJNOST
Senčilo se skozi dan ne stopi in ostane takšno kot ob nanosu. 

swatch colourpop sequin
swatch super shock sequin

colourpop swatch

.Končni vtis.

Colourpop je znamka, ki za nizko ceno ponuja odlične izdelke. Produkti so me navdušili s svojo pigmentiranostjo in intezivnostjo barv. Nekoliko bolj sem navdušena nad senčili, kot nad tekočimi šminkami, a moram priznat, da visoke standarde kakovosti tovrstnih šmink zadovoljijo le redki. Colourpop šminke so odlične za nekaj ur, a jih ne bi priporočala ob dnevih, ko potrebuješ njihovo celodnevno podporo. 


. Nasveti pri naročanju .

Jaz sem za svoj paketek odštela 23$, kar znaša približno 20€. Ker je ravno potekala akcija brezplačne poštnine nad določenim zneskom, sem seveda pograbila to priložnost. Glede na to, da je Colourpop ameriška spletna trgovina moraš biti pozorna, da tvoj paketek ne presega 22€, saj boš v tem primeru plačala DDV. Kljub temu, pa ti lahko prištejejo uvozne stroške, v primeru, da tvoj paketek na carini odprejo. Natanko to se je zgodilo tudi meni, ko je podjetje Colorpop na svojem računu (priloženem pošiljki) izpisalo tudi poštnino, kljub temu, da je nisem plačala in tako preljubo carinsko službo spomnilo, da je potrebno moj paketek odpreti. Kljub temu, da sem potem s poslanimi računi dokazala, da poštnina ni bila del mojega plačila, sem morala plačati stroške uvoznega carinskega postopka, ki so znašali okoli 5€.

colourpop kozmetika dainte

No comments:

Post a Comment