AUTUMN ESSENCE & CATRICE SWATCH #2

Saturday, December 17, 2016Sobota je in imam samo še nekaj minut, da napišem nekakšen uvod, ki bo lepo napovedal prihajajoča ocenjena izdelka, a žal sem brez pametnih zamisli, zato te bom preprosto usmerila na spodnje branje. Tako preprosto, kakor pozabiti ime fanta s katerim si na dejtu in ga zato raje ne kličeš po imenu. Če pa si želiš prebrati prvo objavo, kjer sem govorila o šminkah za ustnice in laku za nohte, pa si o tem preberi tukajSenčilo za oči (Catrice kolekcija Neo-Natured)
Trojček popolno ujemajočih odtenkov senčil, ki so ustvarjeni za individualno ali pa kombinacijsko nanašanje. Prejela sem odtenek C02 Soothe of soul. Cena izdelka: 4,29 €.

PRVI VTIS
Kot sem že zgoraj omenila, preprosto obožujem senčila v nevtralnih odtenkih in zato sem že takoj vedela, da mi bo všeč. Embalaža je praktična, a priznam, da sem kar nekaj časa ugotavljala kako jo odpreti, saj za razliko od ostalih se odpira ob strani.
PIGMENT.
Pigmentiranost je nekoliko slabša, a vseeno gre za svetle odtenke senčil in ne pozabimo, da imam jaz polt imenovano Sneg.
OBSTOJNOST
Ker gre za senčilo v kamnu, je zato tudi obstojnost občutno daljša.


Senčilo za oči Effect (essence trend kolekcija Midnight masquerade)
Senčilo, ki je na voljo v treh različnih odtenkih je baziran na črni osnovi s kovinskimi pigmenti, ki ustvarijo inovativen efekt folije. Moje visočanstvo je preizkusilo odtenek 01 Keep your mind secret. Cena izdelka: 2,99 €.
PRVI VTIS
Barva me je preprosto navdušila. Takoj sem bila vesela, da nisem prejela modri ali pa vijolični odtenek ker priznam, da ne vem kaj bi z njima, saj imam na očeh najraje nevtralne in zemeljske tone. 
PIGMENT.
Pigmentiranost je fenomenalna. Barva je močna in rdeče bleščice pridejo odlično do izraza. Obožujem bleščice, katerih pa je v senčilu ravno dovolj, saj bi drugače še prehitro izgledala kakor pobegla disko kraljica iz 80. let.
OBSTOJNOST
Ker imam masten tip kože, se izogibam kremnim senčilom, saj se čez dan kar izgubi. Žal ni bilo nič drugače tudi tokrat.

No comments:

Post a Comment