SPELA'S TALENT SHOW

Tuesday, September 27, 2016

Vedno rada pomagam mladim ustvarjalcem, ki se trudijo početi nekaj več od navadnih ljubljanskih študentov. To so ljudje, katerim življenjski cilji segajo dlje od popivanja na postaji za trolo. V zadnjem času sem imela možnost spoznati številne umetnike, ki si s svojim doprinosom želijo spremeniti svet, no ali pa vsaj vasico v kateri živijo. Ker si želim, da nekega dne pri Ellen povejo, da sem jim jaz pomagala pri njihovi rasti, sem se odločila, da zapišem nekaj besedic o izbranih dveh. 


xoxo


Katie Creaty je blagovna znamka nakita za katero stoji hrvaška študentka Katja, ki pa se trenutno šola v Ljubljani. Katja me je popolnoma navdušila s svojo simpatičnostjo in željo po uspehu, zato sem se odločila, da jo tukaj predstavim in hkrati moj najljubši Katie Creaty izdelek.Simpatična verižica je ročno prepletena s posebno tehniko vezenja, ki se jo je Katja naučila s pomočjo svoje stare mame. To so momenti, ko obžalujem, da nisem bolj poslušala babice, kadar mi je razlagala o štrikanju. Roza tkanina v kombinaciji z zlatom prinaša eleganten, a enostaven dodatek, ki popestri še tako dolgočasno oblačilo. 

Več Katjinih izdelkov si lahko ogledaš na njeni Facebook strani

xoxo


Indi je blagovna znamka, katera me večkrat odpelje na kavo in na sladoled. V zameno za moje marketinške nasvete, simpatično smejanje in neumne komentarje, pa mi včasih podarijo kakšen kos iz njihove kolekcije. Pred kratkim smo s skupnimi močmi organizirali Indi obdarovanje v katerem je ena izmed mojih bralk osvojila usnjeno denarnico (Te zanima kako zgleda denarnica? Hop sem!). 

Danes pa ti pokažem moj usnjen nahrbtnik, ki je bil izdelan po mojih željah. Če me zelo dobro poznaš, potem si se tukaj primil za glavo, ker se zavedaš kako zelo zahtevna je ta naša Špela. Ampak ker so mi Indi nahrbtniki že tako ali tako všeč, sem samo pri barvi bila bolj bossy. Nahrbtnik je narejen iz pravega usnja in je ekstremno priročen tudi za hard working girls like myself. Ob strani se skriva še dodaten žep, na katerega sem pozabila ob fotografiranju, zato te vabim, da si ga ogledaš na moji Instagram fotografiji

Več Indi izdelkov si lahko ogledaš na njihovi spletni strani. 

xoxo

By the way: Ker te jaz ne bom cukala za lase, ampak kvečjemu objela, če si boš kupil/a enako oblekico ali srajčko, kot ju imam jaz na fotografijah, ti sporočam, da sta obe kupljene v trgovini H&M. Ali še komu niso jasna dekleta, ki ponorijo, če imajo prijateljice podobna ali enaka oblačila? Če si takšna, potem te lepo prosim-usedi se na kaktus! 

12 comments:

 1. 1. Obožujem tvoj drzen in carsko smešen stil pisanja.

  2. Preden sem na Avonu dojela, da si to ti, je bilo prepozno, haha sem ti hotla v živo rečt kok si mi dobra.

  3. Super kjut si <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. hijjjojj :D hvala ti! Si mi čisto polepšala dan :D ja sej sem opazla, da si me nekako čudno gledala :D

   Delete
 2. Obe znamki imata unikaten pečat- super sta! :) Jaz tudi ne cukam druge za lase, ko nosijo isto kot jaz, pa se vendarle trudim imeti svoj stil ;P xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja res je! Vsaka posebna na svoj način :) Saj tako je najbolje! Imeti svoj stil in se ne sekirati za druge ;)

   Delete
 3. Both pieces looks really lovely! Great post! xx
  Vesna - Home Chic Club

  ReplyDelete
  Replies
  1. Each piece is special on its own way :D Thank you honey!

   Delete
 4. This necklace is so pretty! Love the powder pink color!

  Bella Pummarola

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for your kind comment on necklace! I'll let know the designer of it :)

   Delete
 5. Replies
  1. It really is! I couldn't agree more with you :)

   Delete
 6. Tile nahrbtniki so vse bolj popularni in tebi res fino paše :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti! Ja res so čisto top zadnja dva poletja :D

   Delete