REVIEW: GARNIER DVOFAZNA MICELARNA VODA

Sunday, September 11, 2016


Sedim na verandi, ližem sladoled (dieta naslednji teden-obljubim), ob meni pa Luna spi in smrči tako, da imam vsaj vsake toliko občutek, da imam fanta. Oh življenje med vikendi. Po deževnem začetku tedna, je vsaj konec bil lepši in ustvarjen za perfektne dejte na Bledu ali v živalskem vrtu, ampak meni bolj pašejo jutra z dobro knjigo in večeri na sedežni ob gledanju WAGS. (Če jih tudi ti gledaš, let me know, ker zadnje čase vsakemu mimoidočemu, ki me samo pogleda, začnem razlagat o tem, kako Barbie ni povabila Autumn na poroko #hugeProblem.). Ko sem ravno pri razvajenih dekletih, mi je Garnier pred kakšnim mesecem poslal dvofazno micelarno voda 3 v 1, kateri sem se prepustila, kot slovenske manekenke Plestenjaku. (Priznam, da je Jan čist hud za svoja leta, so I don't blame them. Jan, če to bereš-Give me a call! Verjetno te bodo večerje z mano prišle dražje, ker pojem mnogo več od tvojih bivših, ampak vsaj skrbi, da me bo kdo ukradel, so odveč.) 


Micelarna voda z arganovim oljem
Kot sem že večkrat omenila imam kar precej občutljivo kožo, zato nisem pretirano navdušena nad novostmi, s katerimi se izpostavljam možnosti, da mi čez dan ali dva, obraz zgleda kakor minsko polje. Ampak ker je to Garnier in me do sedaj še ni razočaral, sem se odločila, da micelarno vodo z arganovim oljem vseeno preizkusim. Za začetek me je navdušil videz, saj je olje perfektno ločeno od vode, ki mojem OCDju pomaga, da še naprej živim veselo in spokojno življenje. Kljub temu, da imam dokaj mastno kožo mi micelarna voda, ki je precej oljasta ne zamasti kože in mi omogoča, da hkrati negujem in čistim kožo z enim samim izdelkom. Tiste, ki ste lene za stalno nego kože, boste ta luksuz razumele. Arganovo olje raztaplja komponente vodoodpornih in močnejših ličil ter obenem odstranjuje nečistoče z obraza z eno potezo in brez drgnjenja.


Vonj micelarne je nekoliko bolj izrazit, kot je to običajno za tovrstne izdelke, a meni je všeč, saj rada zaspim ob vonju nežnih cvetlic in se ob tem počutim kot Bella, ki je ležala v travniku ob Edwardu (#teamJacob). Ker sem obsedena z opazovanjem odstranjevanja umazanije, sem navdušena nad tem, da mi uspešno očisti vsak milimeter obraza in hkrati ob tem za seboj pusti prijeten ter mehak občutek na koži. Micelarno vodo uporabljam vsakodnevno odkar sem jo prejela tako, da je že postala del moje rutine. Na koži ne pušča zategnjenosti ali mastnih sledi, ravno tako pa preprečuje izsuševanje kože in ponuja še dodatno nego v mojem vsakdanu. Kot je zapisano tudi na etiketi, je Garnier dvofazna micelarna voda z arganovim oljem primerna za vse tipe kože zato jo priporočam, da jo preizkusiš tudi ti in mi sporočiš tvoje ugotovitve.


4 comments:

 1. I don't use biphase cleansers, but I like Garnier products!

  Bella Pummarola

  ReplyDelete
 2. Hahaha, kok si carska umiram hahahha slovenske manekenke Janu hahaha <3

  ReplyDelete
 3. Jaz pa še čakam, da porabim staro micelarno, da lahko končno tole sprobam :) xx Maja

  ReplyDelete