WHAT'S IN MY PARTY BAG + GIVEAWAY

Friday, July 1, 2016

Priznam, ta naša Špela je pravi party pooper. Veliko bolj uživam ob gledanju filma s kosom pice v rokah ali pa v sprehodu skozi galerije, kot pa v pitju, plesanju po stolih in cviljenju 15 letnic. Nisem bila vedno takšna, a mogoče je za to kriv moj spremenjen lifestyle, ki mi to preprosto ne dovoljuje. Ob dveh službah, opravljanju treh letnikov istočasno na fakulteti za podjetništvo, pisanju bloga (#slovenskablogerka) in občasnim dejtom s popolnoma zgrešenimi tipi, mi to preprosto ne uspe. Nedvomno pa zavidam dekletom, ki vsak četrtek na sebe navlečejo oblekico, krajšo od mojih las, spijejo kozarec red bull vodke in pozabijo, da jih jutri čaka 5. rok izpita. Občasno, pa se tudi jaz odpravim v svet čudes in takrat poskrbim, da je vse perfektno. Oblečem oblekico, vzamem najmanjšo torbico in obujem najbolj ''šajni'' čevlje (najpogosteje so to oxfordice ali balerinke, ker v petah hodim kakor slon na cirkuški žogi).


KAJ SKRIVAM V TORBICI?
Ker so torbice pogosto izjemno majhne, je njihova vsebina vedno skrbno izbrana. V večerni torbici skrivam samo izdelke v mini oblikah, katere nakupim ob vsakem obisku drogerije. V moji torbici vedno najdeš šminko, parfum, denarnico, robčke, ključ in telefon.
Za večerna druženja najrajši izberem mini Indi denarnico za v večerno torbico, saj zaradi svoje tankosti in majhnosti ne zaseže veliko prostora, v primeru politega vina, pa lahko zaradi gladkega (pravega) usnja denarnico preprosto samo obrišem s krpico. Ravno pravšnja velikost, mi omogoča, da v njo shranim kovance, bankovce in nekaj najpomembnejših dokumentov, katere potrebujem v primeru, da me ubije serijski morilec in so moji dokumenti edina stvar po katerih me lahko identificirajo.
Pri izbiri šminke, ki jo uporabljam ob večernih izhodih sem precej kritična. Gre za večere, ko je veliko izmenjave kozarcev, govorjenja, smeha, lupčkanja in premalo gledanja v ogledalo. Zato vedno izbiram med dolgo-obstoječimi šminkami.  
Težko najdem parfum, ki bi bil dovolj majhen, da bi ga lahko pospravila v torbico in bi obenem lepo dišal skozi celotno noč. Zara pa me je s svojimi roll-on parfumi že večkrat navdušila. Njihova majhna in privlačna embalaža je povabilo k omamnemu vonju, ki se skriva v steklenički.MINI PRESENEČENJE
Moja torbica je napolnjena in že čaka, da jo odnesem na svež zrak. Kaj pa tvoja? Si tudi ti želiš prej omenjenih izdelkov v svoji torbici? Hitro skoči na Dainte Facebook stran in osvoji darilo v skupni vrednosti 50€. Samo nekaj hitrih klikov te loči od vsebine moje torbice. Skoči na Instagram in izvedel boš več! 

5 comments:

 1. So nice bag !

  http://clothespaper.com/

  ReplyDelete
 2. I love the glitter clutch!!! Great post dear:)
  HAPPY WEEK
  xoxo
  http://stylishpatterns.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
 3. Great post ! Your clutch is very pretty :)

  ReplyDelete
 4. O wow, zares čudovita torbica. Me je pa nasmejal tvoj uvodni zapis, hehe. Je pa pri meni enako glede nočnih izhodov, včasih mi je bilo to res super danes pa sem raje doma ali v kakem bolj sproščenem vzdušju. Sicer ne bom rekla, da me tu in tam ne zamika, ampak niti približno več tolikokrat kot prej. ;)

  ReplyDelete