SUMMERMBEAUTY 2017

Monday, July 24, 2017

Pred približno enim mesecem smo se slovenske lepotne blogerke ponovno zbrale in pokazale, da smo nepremagljive in močnejše bolj kot kadarkoli prej na SummerMBeauty. Gre za mariborski lepotni dogodek z dobrodelno enoto, ki pod eno streho združi blogerke in ponudnike kozmetičnih izdelkov.

Vreme je bilo idealno, saj se nam je prikazal sonček, kljub predhodnim deževnim dnem. V veselje mi je bilo spoznati nekatere blogerke, ki sem jih do sedaj spremljala le na Instagramu in blagovne znamke ličil, po katerih sama najverjetneje ne bi posegla.

Lepotni dogodek SummerMBeauty 2017 je potekal v Mariboru, natančneje v Vetrinjskem dvoru, ki se lahko pohvali s svojo čudovitim pravljičnim vzdušjem. Za začetek smo podrobneje spoznale hrvaško blagovno znamko Biobaza in nato s pomočjo mojstrice ličenja Barbare Visket pokukale v svet ličil Nee Makeup. Tretje predavanje je zaznamovala znamka Karbonoir z aktiviranim ogljem iz kokosovih lupin. Čas med predstavitvami je bil namenjen srkanju šampanjca, lizanju sladoleda La Popsi in gledanju vročih zagorelih turistov. Žal je zadnje laž, a tako lepo se je podalo zraven, da sem enostavno morala to dodati malo po svoje. Proti koncu smo se podale še na našo mini lepotno tržnico, kjer smo lahko poklepetale s predstavniki znamk in že odhitele nazaj na okroglo mizo na temo bloganja, vloganja in podjetništva.


DARILA SPONZORJEV

Na dogodku smo prejele številna darila s strani sponzorjev, ki pa še vedno čakajo, da jih preizkusim. V vrečkah se je skrivalo vse od šampona do zobne ščetke.


ZAHVALA

Hvala blogerkam Ajdi, Nini in Sindi za odlično organizacijo dogodka.

Hvala tudi vsem sponzorjem:


No comments:

Post a Comment