FREE SEPTEMBER PHONE WALLPAPERS

Wednesday, September 18, 2019
Skupaj s teboj želim praznovati ta september, zato sem se odločila, da ti nekaj malega podarim. Posebej zate sem oblikovala 6 različnih ozadij za telefon, ki te bodo počasi popeljala v prihajajočo jesen. Vsakega izmed njih sem tudi sama več dni uporabljala in na podlagi moje uporabniške izkušnje, jih temu nato tudi prilagajala. Več njih sem med postopkom izbrisala, saj so bili moteči za normalno uporabo naprave. Želela sem ustvariti ozadja, ki te bodo navdušila vsakič, ko boš v roki prijela svoj telefon v roke. 
Ozadja sem ustvarila po dimenzijah za iPhone X, ampak se odlično prilagodijo na večino ostalih naprav. V kolikor ti dimenzije mojih ozadij ne ustrezajo, mi prosim to sporoči po elektronski pošti (dainte.shop@gmail.com) in ti ga z veseljem pripravim po merah tvoje naprave. 


I would like to celebrate this September by giving something back to you. Especially for you, I designed 6 different phone wallpapers that are perfect for the upcoming autumn months. After designing them, I personally tested out each one for a week to see how they work in a real-life and to be able to improve each one. Many of them were deleted in that process because I want them to look the best and made sure you are able to use your phone without being distracted by a wallpaper.
Backgrounds were designed for the size of an iPhone X, but they can work on any other phone. If you would like to have it in other sizes, please let me know (dainte.shop@gmail.com) and I'll create one that will work for you. 
Kako shraniš brezplačna ozadja za telefon?

Računalnik: z desnim klikom na miški shrani sliko in jo pošlji na svoj telefon s pomočjo elektronske pošte ali AirDrop funkcije.

Telefon: shrani sliko ozadja na svojo napravo. Shranjeno sliko namesti za ozadje.


How to download free September phone background?

Desktop: right-click to save, save to your downloads and AirDrop to your phone or email them to yourself to save on your phone.

Phone: click through to the background or wallpaper you want. Save the photo to your phone. Then set it as your wallpaper/background.


Vsa fotografije so namenjene izključno za njegovo osebno, tj. nekomercialno, rabo

Please note that these designs are for personal use only and not available for any commercial purposes.

No comments:

Post a Comment