LINEN AND STRIPES FOR SUMMER

Monday, September 9, 2019


Če bi morala izbrati eno vrsto tekstila za celotno poletje, potem bi to definitivno bil lan. Res je, da lan ni zapeljiv in da ne pomaga pri oblikovanju našega telesa, ampak gre pa za udoben material, ki omogoča koži, da diha, kar pa je izjemnega pomena v poletnih časih.

Zelo težko pri nas najdem lanena oblačila, ki ne bi spominjala na narodno nošo, a k sreči so tudi modne smernice v zadnjih letih šle v tej smeri in zato tudi trgovine vse pogosteje ponujajo takšne kose. Odličen poletni kos, pa je tudi ta črtasta obleka River Island, saj je izredno udobna in lahkotna, zato mi bo nedvomno stala ob strani skozi celotno poletje tudi v naslednjem letu.

If I would have to choose one fabric to live in during summer it would absolutely be linen. It doesn't always look the most flattering or sexy, but it's definitely comfortable and breathable material what makes it perfect for summer time.


I find it hard to find cute linen clothing but luckily lately it got popular so stores are offering it more often. I am so happy I found this lovely summer linen dress by River Island that I'm planning to wear through the entire summer in next year too.+ + + 
Obleka River Island / Torba H&M, podobna / Čevlji Zara, podobni mojim  
+ + + + + + 
Dress River Island / Bag H&M, similar to mine / Shoes Zara (bought last year), similar to mine / 
+ + + 


No comments:

Post a Comment