REVIEW: AVON TRUE SUPREME

Monday, April 10, 2017


Sedim na vlaku in poskušam uporabiti isto tehniko "nevohanja" kot vedno, ko katera od mojih cimer pripravlja hrano z veliko vsebnostjo čebule. Predstavljaj si kombinacijo znoja, oblačil prepojenih z vonjem cigaretnega dima, dihanja 30 ljudi v majhnem zaprtem prostoru in smrdljivih nog, ki so se cel dan kuhale ter razvijale glivice v supergah. Zavedam se, da se bom čez čas privadila na takšen vonj, ampak nekako mi sedaj po dveh urah, še vedno to ni uspelo. Upam, da mi bo razmišljanje o šminkah pomagalo preživeti naslednje tri ure vožnje. 


Avon True Supreme Nourishing šminka (Pribl. cena: 8,50 €)
PRVI VTIS
Rose gold detajli na embalaži in marmorni vzorec na šminki? Kombinacija, ki zagotovo zmaga. Tako kot višina in brada na moškem. Večer gre lahko samo še na boljše. 
TEKSTURA
Marmorni videz v šminki ustvarja bela barva, ki je verjetno ustvarjena iz negovalnega balzama. Zaradi balzama je šminka primerna za vse tiste, ki imate težavo z redno izsušenimi ustnicami. Posledično je zato tudi pigmetiranost nekoliko slabša, predvsem pri svetlejših odtenkih. Formula je maslena in s tem ustvarja nežen lahek občutek na ustnicah, zato bo tudi poljubljanje prijeto, a le dokler bo le-to ostalo mirne narave, saj zaradi svoje obstojnosti, boš še prehitro spominjala na klovneso. 
OBSTOJNOST
Obstojnost šmink je namreč slaba in že ob pitju pušča sledi na kozarcu, kaj šele, če bi jo preizkušala med divjim poljubljanjem. Kljub vsemu je prijetna ob dnevih, ko mi prija nežen MU. 
Avon True Supreme Length Nourishing maskara (Pribl. cena: 10,90 €)
PRVI VTIS
Rose gold? Enough said!
TEKSTURA
Formula maskare je sestavljena precej negovalno, saj vsebuje kombinacijo arganovega in kokosovega olja z dodatki vitamina E. Maskara je lahka na trepalnicah in jih ne zlepi ter jih ohranja mehke tudi po nekaj urni uporabi. (Glej fotografije.)
OBSTOJNOST
Zaradi svoje lahke strukture, maskara ne ponuja volumna. Žal jih tudi ne podaljša, a velik plus predstavlja to, da za seboj ne pušča črnih sledi pod očmi kot večina tovrstnih produktov. No comments:

Post a Comment